Faaaan!

Ja det gjorde dom, men i fel ordning och sen vet jag inte hur man fortsätter att skriva. Därför blir det ett nytt inlägg. Hann inte ens läsa igenom och rätta till fel i det jag skrivit. Skit samma, nu är det gjort! Ska se om jag klarar av att komma ihåg hur man gör tills i morgon. Hoppas vi hörs då. /KRAM

"Säger" ingenting!!!

Ja, då var det dags igen. Jag ska absolut inte skylla på någonting - Jag är helt enkelt urusel på det här. Kvittar hur jag gör, jag har ändå glömt från ena gången till den andra. Börjar nästan tro att jag bör ge upp? Nej förresten, det ska man väl inte göra? Ska iaf prova ett tag till.

Nu är helgen i Göteborg över och jag vet fortfarande inte om vi kommer med i Guinnes Rekordbok, men det kvittar vilket. Dom som bestämmer ska nu kolla vad vi gjort och sen avgöra om det är något dom tycker ska vara med i deras bok. Hur som helst hade vi en underbar helg. Skitkul med så många som scrappade samtidigt, alla upgifter vi fick, vinsterna vi vann och - framförallt atmosfären. Vi trivdes som fiskarna i vattnet. Tyvärr tar ju sådana helger mycket fortare slut än dom man är hemma och inte hr något speciellt för sig. Varför känns det alltid så?

Jag var på bröllop igår. Bara i kyrkan iofs, men det räcker. Så underbart, inte ett öga var torrt. Det fick mig iaf att tänka på bröllopsalbumet jag gjorde för två månader sedan. Tänk vad tiden går...
Tänkte iaf visa lite ur det. Hoppas bilderna hamnar där dom ska denna gång, har nämligen fått dom fel en gång oc är inte människa att ändra på det. Så detta blir mitt sista försök, sen får dom hamna där dom gör. Förhoppningsvis dock här:

 

 

 


RSS 2.0